Des de Compromís s’ha engegat una nova eina per apropar-nos a la ciutadania de la nostra comarca del Maestrat-Ports. Aquesta setmana s’ha iniciat una serie de xerrades-debats, per apropar els principis de Compromís a la gent dels pobles. No hem d’oblidar mai que Compromís, es una formació principalment municipalista, la nostra major força són els regidors i regidores de les poblacions on es treballa colze a colze amb la gent. Una feina que ben feta, porta a tindre representació a altres àmbits superiors, com es en les Corts Valencianes i al Congrés dels Diputats.

Regidor Compromís Vinaròs
Regidor Compromís Vinaròs

Els dos grans partits PPSOE amb els casos de corrupció i malbaratament dels diners públics només fan que augmentar l’apatia i el desencant de la ciutadania vers la política, i esta tendència hi ha que trencar-la, s’ha de trencar el bipartidisme i fer fora a tots aquells que s’han cregut amos i senyors de lo públic. Compromís, gràcies al suport de la gent, està pel camí de fer fora de les institucions a aquells que s’han aprofitat descaradament. Allà on governem apliquem polítiques participatives, amb més de 50 alcaldies al País Valencià ens avalen.

El PPSOE busquen el seu redit electoral fent brindis al sol com “si no es construeix el col·legi Jaume I a finals d’anys vostè i jo dimitim” sempre agollant-se però mai mossegant-se. Volen fer veure a l’opinió pública les millors de les seues intencions però el que fan es el de sempre, sortir a la pista del circ per donar un espectacle deplorable. Recordo la pintada en una de les parets del nostre poble en la que deia “los mismos perros però con diferentes collares” i crec que la ciutadania, la gent, es conscient d’això.

És hora de moure’s, de cridar sense por ni complexes. Fer propostes en seny i pensant sempre en els interessos de la ciutat i la millora de la qualitat de vida dels ciutadans, aplicant les polítiques que la gent vol, fent-la partícip de la vida política del nostre poble. I en això consisteixen les xarrades que s’aniran fent en els diferents pobles de la nostra comarca, en explicar com som la gent de Compromís, i de quina manera entenem la política.