Compromís Maestrat-Ports mostra el seu escepticisme davant l’anunci del ministre de Foment

“El PP ja està en precampanya”, ha expressat Jordi Moliner, portaveu comarcal de Compromís Maestrat-Ports en la presentació de la roda de premsa que han oferit avui al matí ell i el senador Jordi Navarrete en relació a l’anunci d’ahir del ministre de Foment d’augmentar els trens fins a Vinaròs. “No podem evitar ser escèptics amb aquest anunci inesperat quan han votat reiteradament durant anys en contra de les nostres propostes al respecte. Tant de bo ho facen, pel bé de tota la gent de la nostra comarca, però sona a promesa electoral que no es complirà, com tantes altres”, ha afirmat Moliner.

Per la seua banda, el senador Jordi Navarrete ha explicat que és inevitable dubtar “quan hi ha una contradicció evident entre el que diu ara el ministre De la Serna i el que diuen els portaveus del PP de Castelló”. “O ens enganya el ministre o ens enganya el representant del PP a Castelló, són rodalies o són regionals?”, ha plantejat. “Caldrà veure en què es concreta aquest anunci, els demanem una mica de responsabilitat i serietat en un tema que afecta a tantes persones”, han conclòs.

Arxivat en: Comarcal, Infraestructures

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *