Compromís Maestrat-Ports mostra la seua satisfacció per l’anunci de les noves escoles oficials d’idiomes al Maestrat

Jordi Moliner, portaveu comarcal de Compromís Maestrat-Ports, ha manifestat avui la satisfacció de tot el col·lectiu per l’anunci fet ahir pel conseller d’educació i cultura Vicent Marzà sobre l’ampliació de les escoles oficials d’idiomes, que inclouen un nou centre a Vinaròs i la nova secció de Morella. “Estem molt contents de la decisió presa per la conselleria que encapçala el nostre conseller Vicent Marzà per tal de paliar l’agravi comparatiu que la nostra comarca patia respecte altres poblacions. L’antiga secció de Vinaròs passa a ser una escola oficial d’idiomes i Morella comptarà amb una secció de recolzament, avanços molt importants per facilitar els tràmits de la ciutadania i que la gent de les nostres comarques puga accedir a un millor ensenyament”, ha explicat Jordi Moliner.

El conseller Vicent Marzà, ahir, durant la presentació del nou mapa d’EOI

Ahir, el conseller Marzà va presentar el nou mapa d’escoles oficials d’idiomes, que inclou 7 escoles oficials noves per al curs 18/19 i amplia el número de places ofertades per apropar l’ensenyament d’idiomes a la ciutadania. Aquest nou mapa permetrà oferir per al pròxim curs vora 100.000 places, unes 85.000 ordinàries en diferents nivells i idiomes, i quasi 13.000 gratuïtes per a anglés i valencià adreçades al professorat.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *