Compromís Maestrat-Ports celebrarà aquest diumenge 1 de desembre a Alcalà una Marxa per la lluita contra la SIDA així com un dinar de Germanor.

Des de Compromís Maestrat-Ports, convidem a la militància, a simpatitzants i a tota la ciutadania, a participar dels actes organitzats per a aquest diumenge 1 de desembre, amb motiu del Dia Mundial contra la Sida, així com del Dinar de Germanor de Compromís, obert a tots efoto_(1)l veïnat de les Comarques del Nord.

Els actes previstos per al diumenge, són per una banda, una marxa en la qual es pujarà a peu des d’Alcalà (punt de trobada Ermita del Calvaria les 9:30 hores) fins al Castell de Xivert, on s’esmorzarà i es farà una explicació del Castell. Després es procedirà a tornar a baixar, arribant fins al punt de sortida amb la intenció de passar per l’avenc de Xivert.

A les 14 hores es durà a terme el Dinar de Germanor també a alcalà de Xivert amb un preu de 6 euros per a les persones adultes, i de 3 euros per als xiquets i xiquetes, per la qual cosa us podreu inscriure fins al divendres a les 14 hores al correu electrònic maestratports@compromis.net

RUTA_(1)

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *