IMG-20131109-WA0003

La portaveu de Compromís Maestrat-Els Ports, Marta Sorlí, assegura “Sempre hem reclamat uns mitjans de comunicació propis del País Valencià que tingueren com a objectiu el foment de la llengua i cultura pròpia dels valencians i valencianes; instrument fonamental per a la cohesió territorial i social de tot un poble.
També recorda que hem tardat 24 anys per a poder veure un debat plural i sense censures a la Televisió Valenciana; així confirmat públicament per professionals de RTVV que han estat durant dècades complint ordres del Govern Valencià per tal de servir únicament d’altaveu als interessos personals i partidistes del Partit Popular.
Des de Compromís, sempre hem estat en contra de la forma de gestió que ha tingut aquest ens públic des del seu origen, al haver sigut c  reat com a instrument polític al servei del Govern de la Generalitat, al servei del poder, no tenint possibilitat alguna de criteri propi. Tots els òrgans gestors, així com la directiva i la resta de personal amb capacitat de decisió, s’han nomenat a dit des de Lerma fins a Fabra; per la qual cosa, s’ha convertit en un instrument de propaganda del partit polític al poder.
RTVV necessita una revisió en profunditat, per tal que pugui agafar el caràcter i tarannà que mai l’han deixat tenir. Únicament ha sigut vist pel des-Govern del Partit Popular com a la gallina dels ous d’or, per a endollar a totes aquelles persones a qui deuen favors, i per a enriquir-se una minoria furtant els diners de totes i tots els valencians, arribant a fer un forat de més de 1200 milions d’euros. Des de Compromís sempre hem reclamat una RTVV pública, en valencià i de qualitat i així ho continuarem fent.
Animem a totes i tots a participar de les manifestacions convocades per a aquest dissabte, concretament a Castelló a les 18 hores a la Plaça de les Aules. Ens hem de fer sentir, hem de deixar ben clar que ja hi ha prou de robar-nos a mans plenes, que ja ens hem fartat que es carreguen tots els sectors públics, tots ells necessaris per a un poble, per a una societat, per a un país.IMG-20131109-WA0002IMG-20131105-WA0005