xerrades amb compromísDes de la Comissió Executiva Comarcal compromís Maestrat-Els Ports, hem dissenyat un format de xerrades-debat que pretenem portar a diferents pobles de les nostres comarques per aproximar el col·lectiu a tot el nostres territori. “Amb elles ens agradaria aconseguir que aquelles poblacions on no existeixen persones de referència també tinguen l’oportunitat de transmetre’ns la seua situació” Afirma Marta Sorlí, portaveu comarcal de Compromís.

La finalitat és aproximar el funcionament de compromís Maestrat-Els Ports i la ideologia de la nostra coalició al temps que poder recollir totes aquelles demandes i suggerències per a aconseguir un treball més profund i que arribe a totes les localitats de les nostres comarques. “Compromís és caracteritza per fer política de baix cap a dalt i no hi ha millor forma que des de totes i cadascuna de les localitats ens puguen transmetre en primera persona les necessitats existents.” Conclou Sorlí.

Ens complau convidar-vos al nostre proper acte animant a tota la ciutadania a participar de la xerrada que tindrà lloc el proper dia 15 de març a les 18h a la Casa Ciurana a Morella.