RODALIES, EL LLOP CUIDANT DE LES OVELLES

Jordi Moliner Calventos

Tots tenim molt present la campanya que va protagonitzar el PP en la persona de Lluís Gandia, demanant els trens de rodalies. Això si, va ser durant el govern de Zapatero, des de Compromís sempre hem demanat unes comunicacions ferroviàries, com ens mereixem. El nostre grup parlamentari inclús va fer un estudi de viabilitat per a demostrar que una xarxa de rodalies no es només necessari e imprescindible per al desenvolupament de la nostra zona, si no que inclús no és deficitària, sempre que es facen les coses bé, si es converteixen en un cau d’enxufats, com gairebé tot el que mana el PP, llavors serà un altra ruïna per al País.

Regidor Compromís Vinaròs
Jordi Moliner – Regidor Compromís Vinaròs

Bé fa pocs dies saltava un altra notícia roina per a les nostra zona, des d’Adif decideix tancar la base de manteniment que té a Benicarló, amb el trasllat dels 24 treballadors a altres poblacions, la qual cosa significa a demés del trasbals, una pèrdua d’agilitat i qualitat en el servei. No només això doncs al traure la tercera via de Benicarló, fan inviable la xarxa de rodalies, imprescindibles per a les nostres comarques.

Els treballadors dels servei van començar una ronda de reunions amb diferents partits polítics comarcals i una de les reunions va ser amb el PP local, i vet ací que el representant del PP, el partit que porta a terme aquestes retallades, s’erigeix amb els salvador i decideix tot sol que ell representa el consens i que tots parlem per boca d’ell. Doncs no, el mateix dia que ell es reunia amb el representant dels treballadors, dos diputats autonòmics de Compromís, J.M Pañella i Enric Morera, Sindic de Compromís a les Corts Valencianes i representants comarcals es reunien amb un representant dels treballadors i ens feia aplegar el mateix document que a la resta de partits. Immediatament ens ficarem a treballar, adherint-nos a les peticions dels treballadors, fent publica la nostra posició i traslladant les seves inquietuds a la societat, fent aplegar aquest desgavell al nostre diputat al Congres dels Diputats, Joan Baldoví, traslladant aquest la pregunta a Madrid.

Clar això, al Sr, Gandia no li ha paregut gens bé, doncs de seguida a començat a fer campanya contra Compromís per les nostres actuacions, de cap manera admetrem que el PP parle per nosaltres, és immoral que els mateixos que apliquen les retallades es fiquen de “salvapatries”. No, no ens calen. Volem gent que estime la seua terra i amb ganes de treballar, no aprofitats.