A la zona s’han produït recentment accidents greus i el ferm es trova en molMarta Sorlí-1t mal estat

Compromís dels Ports-Maestrat traslladarà al seu diputat Joan Baldo
ví el malestar existent a Alcalà-Alcossebre i pobles del voltant per la perillositat del tram del coll per on discorre el trànsit per l’N-340. Eixe tram ja va viure fa més o menys mig any un accident molt greu on van morir dos persones. Novament el passat dimecres es vivía un esfereïdor accident amb una col·lisió frontal.

Les esmenes als Pressupostos Generals de l’Estat presentades per Compromís, les declaracions institucionals promogudes pel nostre regidor a Alcalà, Manel Salvador i qualsevol reivindicació de millora topa amb la negativa del PP. El partit de la negació. Estan per altres coses. Des de Compromís volem dir novament que ja n’hi ha prou i per això presentarem més preguntes a Foment, que ja coneix de la nostra postura i sentir respecte la perillositat d’un vial que concentra ara la fi de la prohibició de circular camions pel tram de la Plana i el trànsit que baixa per la CV-13 des de l’autovia de la Plana i es canalitza en una autopista de peatge o per la saturada N-340. El nostre particular malson.

Marta Sorlí, portaveu de Compromís a la comarca, ha denunciat que “la ciutadania siga la que pague la mala gestió dels seus polítics, fins i tot amb la seua vida, perquè en cap altre punt de l’Estat espanyol este punt negre haguera estat una setmana més”. La zona va veure com s’asfaltava un tram dels accessos a Alcossebre venint des d’Alcalà però la part superior del Coll es troba en molt mal estat i és injusta la situació de perillositat d’eixe punt. “Hem vist com s’han prés mesures al tram que va de Torreblanca fins la Plana, però no a este”, ha dit.

Per això Compromís traslladarà al seu diputat a Madrid noves preguntes i accions per tractar de corregir l’actual situació de perill per a les persones i el transport de mercaderies a un dels vials més saturats d’Europa.