• Amb l’ocasió de la inauguració de la nova seu del col·lectiu, al carrer del Remei de Vinaròs, es va anunciar que Jordi Moliner encapçalarà la candidatura de Compromís per Vinaròs

Compromís per Vinaròs ha anunciat a Jordi Moliner com a candidat a l’alcaldia durant la inauguració de la nova seu del col·lectiu, situada al carrer del Remei de Vinaròs, i que ha comptat amb la presència de nombrosos càrrecs del partit, així com companys i companyes dels col·lectius de la comarca i destacades personalitats de la vida vinarossenca.

Jordi Moliner, que actualment és regidor d’Agricultura i Medi Ambient a l’Ajuntament de Vinaròs, encapçalarà la candidatura de Compromís per Vinaròs a les properes eleccions municipals, que tindran lloc a la primavera de 2019. La resta de components de la llista electoral de la formació s’aniran anunciant properament.