• El diputat al Congrés Joan Baldoví ha visitat la inauguració de la Fira de la Tomata de Penjar d’Alcalà per fer costat al col·lectiu local de Compromís 

El diputat al Congrés Joan Baldoví ha estat present a la inauguració de la Fira de la Tomata de Penjar d’Alcalà de Xivert, juntament amb el senador Jordi Navarrete i alcaldes i regidors de la comarca, que han fet costat al col·lectiu de Compromís per Alcalà en una cita anual tan destacada.    Al mateix temps que realitzaven el recorregut comercial de la Fira, guiats pel regidor Manel Salvador i la diputada Marta Sorlí, Joan Baldoví va aprofitar per parlar de propostes per un millor futur agrari amb els productors locals i també amb el president de l’associació local de productors, que li van transmetre les problemàtiques del sector. 

“Estem molt contents d’haver comptat enguany amb Joan Baldoví, una persona propera que ha portat i segueix portant a Madrid els problemes de tots els valencians, juntament amb la nostra diputada Marta Sorlí. Estem molt ben representats a Madrid i és un goig poder-lo rebre a la nostra Fira i acompanyar-lo en la visita al poble. Li agraïm molt la visita, així com la de tots els companys i companyes que han vingut dels pobles de la comarca.”, ha explicat Manel Salvador.