Des de Compromís són moltes ja les ocasions en les que hem denunciat la necessitat d’un servei de rodalies a les nostres comarques ja que actualment només comptem amb 4 Foto Martaregionals al dia i la resta de trens són de llarga distància i a uns preus prohibitius. La darrera vegada, al 2013, en la qual el Ministeri va tenir a bé contestar dient-nos que si volíem rodalies, que els paguéssim nosaltres, “Es veu que els nostres impostos són més importants invertir-los en estacions d’AVE sense passatgers i passatgeres o en aeroports tancats, que no en les persones” afirma Baldoví, Diputat de Compromís al Congrés.

Referent a l’acord dels partits que sembla liderar el Senyor Gandia, el servei de manteniment viari de Benicarló es va reunir amb el Partit Popular i posteriorment amb Compromís; diferents reunions en les quals aquest servei va transmetre a les formacions polítiques totes les seves inquietuds, la problemàtica en la que es troben, i com aquesta també pot acabar afectant al futur de les rodalies de les Comarques del Nord.

Des de Compromís recolzem i recolzarem qualsevol iniciativa en pro de garantir uns serveis públics de qualitat i un tracte digne a les treballadores i treballadors, no només en quant al servei de manteniment de la infraestructura viària, si no en qualsevol altre cas. Però no se’ns ha d’oblidar que es tracta del mateix Partit Popular al Maestrat el que veu amb bons ulls i insta a la desaparició de serveis com el que estem denunciant a Madrid.

Si realment el PP de Vinaròs vol que s’arreglen aquestes deficiències, a més de presentar mocions consensuades, el que ha de fer és plantar cara al seu propi partit. No es pot liderar el front de la destrucció i el front de la defensa al mateix temps depenent de si ho fan a Madrid o a la nostra terra” afirma Sorlí, portaveu de Compromís al Maestrat-Els Ports

En quant al Corredor Mediterrani, només s’ha de consultar l’hemeroteca per poder constatar el nostre clar posicionament, considerant-lo un projecte necessari i vital per al teixit industrial actual i de futur al País Valencià. “Aquest Corredor Mediterrani no te res a veure i ha de ser totalment compatible amb la mobilitat de les persones, per la qual cosa, amb l’eliminació d’aquestes vies ferroviàries, el Govern del Partit Popular fica en perill una reivindicació històrica de les nostres comarques que només reclamen quan al Govern Central està el PSOE” Explica Baldoví

Més informació, Marta Sorlí 626 33 71 18

Portaveu Comarcal de COMPROMÍS Maestrat-Els Ports