Domingo Tolós
Domingo Tolós – Portaveu Compromís per la Jana

Considerem intolerable que la Conselleria d’Educació no pague a les famílies de la Jana, unes ajudes que ja fa any i mig haurien d’estar a disposició dels pares i mares dels xiquets i xiquetes de l’escola de la Jana. Situacions com aquestes són intolerables dins del marc d’una educació pública i gratuïta”, ha assenyalat Domingo Tolós.

A més de la moció que hem presentat a l’Ajuntament de la Jana, ens hem adreçat al portaveu d’Educació de Compromís a les Corts Valencianes, Josep Maria Pañella, que presentarà una bateria de preguntes perquè la consellera M. José Català ens explique què s’ha fet d’eixos diners i per què no arriben als seus beneficiaris. A més de les preguntes, presentarem una proposició no de llei per exigir a la Consellera que pague estes ajudes al més prompte possible”, ha indicat el portaveu Domingo Tolós.

Des de Compromís per la Jana creiem que l’educació pública i gratuïta hauria de ser una prioritat per a qualsevol governant i considerem que tots els xiquets i xiquetes de l’escola haurien de tindre els llibres gratuïts. En este sentit ja vam presentar en esta legislatura una moció per demanar que l’Ajuntament subvencionara els llibres de text de l’escola de la Jana, a la qual PP i PSOE van votar en contra.

Portaveu Municipal Compromís per la Jana

 Domingo Tolós Lladser. Telèfon mòbil: 65 492 56 55