COMPROMÍS APROPA EUROPA A LES COMARQUES MAESTRAT-ELS PORTS

 

El proper dia 25 d’abril Jordi Sebastià, cap de llista a les eleccions europees a la coalició Primavera Europea, estarà a Vinaròs per a escoltar les necessitats Jordi Sebastiade la nostra comarca a nivell europeu. Des de la Comissió Executiva Comarcal hem organitzat diversos actes i reunions que posicionen a la nostra comarca on es mereix i que promocionen els nostres interessos. A més a més, hem organitzat un dinar
obert a tota la militància i població. Els actes que hem preparat per a la jornada seran els següents.

  • 10:00- Entrevista a Jordi Sebastià a emissores de ràdio

  • 10:30- Roda de premsa

  • 11:30- Visita a la planta terrestre Castor

  • 12:30- Trobada amb plataformes ciutadanes

  • 14:00- Dinar

La roda de premsa, serà a la seu de Compromís per Vinaròs (C/Carme, 4).

Des De Compromís considerem que un dels majors reptes al que ens enfrontem, és el saber transmetre a les persones dels nostres pobles, la importància directa que tenen sobre les persones, les decisions polítiques que es prenen a Europa. Vora el 80% de la legislació, de les normes que a casa nostra s’han d’aplicar, han d’estar supeditades a unes regles i normes europees; per la qual cosa la representació a Brussel·les, és el millor mecanisme per a dur a terme polítiques que vagin en favor de les persones i busquen solucions als seus problemes.

Compromís i la Coalició Primavera Europea, tenen eixa vocació i eixe objectiu, i el treball que estem duent a tots els estaments on tenim representació, així ho avalen.

Us animem a participar tant les activitats programades com del dinar que ens proporcionarà un espai de debat i conversa amb la nostra futura representació a Brussel·les. Amb les properes eleccions europees tenim l’opció d’aproximar els nostres reclams a Europa i aconseguir crear una Europa per a les persones.

 

 

Arxivat en: Comarcal, Cultura i Educació, Economia i Ocupació, Europa, General, Moviments Socials, Nacional, Sanitat i Benestar Social, Temes, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *