Sergi Blasco de la Salzadella i Jordi Navarrete de Vinaròs assumeixen les secretaries de secretari-portaveu comarcal i d’organització, respectivament

Compromís ha renovat aquest cap de setmana els seus càrrecs del Consell Comarcal de Els Ports i el Maestrat. Sergi Blasco, de la Salzadella, anterior secretari d’organització és el nou Secretari/Portaveu comarcal. Jordi Navarrete actual portaveu local de Compromís a Vinaròs, és el nou secretari d’organització. A aquest òrgan s’hi incorporen Susa Pérez, regidora de Benicarló, Manel Salvador, regidor d’Alcalà de Xivert, Ximo Anglés, regidor de Càlig, Vicent Castell, exregidor i portaveu local de Peníscola i Francesc Monfort, regidor de Vilafranca. Entren també com a càrrecs institucionals i orgànics especials Marta Sorlí, d’Alcalà de Xivert, anterior portaveu comarcal i actual diputada a les Corts Generals, Domingo Tolós, alcalde de la Jana i Joan Manuel Ferrer, secretari comarcal del BLOC.

Després de la ratificació de la candidatura i dels diferents informes de gestió de les diferents àrees el nou secretari comarcal, Sergio Blasco, va assegurar que “anem a treballar de valent per a les nostres comarques”. Així Compromís vol consolidar el creixement en col·lectius a tots los pobles dels Ports i Maestrat, la lluita contra els problemes que ens afecten de despoblació i dificultats del mon rural interior, garantir el tancament del projecte Castor, la millora en les comunicacions i possibilitats de la població, la prohibició del Fracking, donar solució als problemes econòmics i ambientals creats per la nefasta gestió del consorci de residus de la zona 1 i convertir la coalició en un enllaç entre la gent de les nostres comarques i les administracions supramunicipals.

Els presents, reunits a l’edifici gòtic de Benicarló, van agrair el treball fet per l’anterior portaveu comarcal, Marta Sorlí, que ara està representant a les comarques del nord des de l’escó de diputada al Congrés. Blasco va remarcar que se sent “orgullós de dur la veu d’esta executiva i de poder treballar per la comarca”.